BejelentésPandastart
Egyszerű, gyors, ingyenes!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Keresés a honlapon

Kedves Látogató!

Engedd meg, hogy bemutassak neked egy egyszerű pénzkereseti lehetőséget, amely teljesen ingyenes, és szabadidőben végezhető!

Nincs feleősség, nincsenek kötelezettségek. Kiválló mellékbetevő, és talán később megélhetési forrássá is kinőheti magát, ha elég időt szendelünk rá!

A PandaStart egy Magyar kezdeményezés.

Külföldi tőke bevonása nélkül, Magyar Pandatagok összefogásával érték el az alábbi eredményeket:

- Kevesebb, mint egy hónap alatt több, közel 70.000 regisztrált pandatag (naponta 2500-3300 új)

- 13.000 like a www.facebook.com/pandastart oldalon

- Elérte, hogy Magyarország 44. leglátogatottabb honlapja lett, megelőzve ezzel sok ismert, nagy látogatottságú honlapot.

Forrás: http://www.alexa.com/siteinfo/pandastart.com . Lehet, hogy mire megnézed, már még feljebb van a listán.

Az indulástól számítva kb. 1.000.000 - egymillió! - látogató volt a Pandastart honlapon és több, mint 30.000 felhasználó lép be NAPONTA a webirodájába.

Ezek olyan számok, hogy világos: ez a III. évezred legnagyobb üzleti durranása, amiből kár lenne kimaradnod.

Ne felejtsd el, hogy mindenki Pandavezér, a saját csoportjának a vezetője és a csoportnak olyan eredményei lesznek, amennyire komolyan veszik a vezetők és a tagok a lehetőséget.


Piramis?

Sok marketinggel foglalkozó internetes portál van, ami az egymás alá építésre szolgál, álhírekkel (pénzekkel) kecsegtet, satöbbi. Szerencsére a Panda nem ilyen. Tény az, hogy tagok meghívásával, a saját pontjainkat is gyarapítjuk, de ez mindössze a csapatépítés motivációja, ugyanis minél több taggal büszkélkedünk, annál több pénzt fizetnek a hirdetők, annál több hirdető lesz, amiből egyértelműen fakad, hogy a felhasználók között is több kerül szétosztásra!


http://www.pandastart.com/?ref=75437&tid

Ez itt az én saját profilom! Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérdezz bátran, vagy regisztrálj. Mindez igen egyszerű, és teljesen ingyenes!


Semmit nem veszthetsz vele, csak nyerhetsz! Hívd meg ismerőseidet, és alakíts ki népes tábort, hogy mind részesüljetek ebből a pénzből!

Sok sikert kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel: Zsigmond Bencehttp://www.linksite.hu/lapok/munka/


Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!